Upgrade en update de kwaliteit van
indoor cycling binnen jouw club

Jouw indoor cycling instructeurs hebben aandacht nodig!

En ik ben er voor hen en voor jou als manager/clubeigenaar.
Ik breng  de meest effectieve incompany training op het gebied van indoor cycling. Hierbij lever ik ook de snelst toepasbare kennis over trainen op hartslag in de praktijk. En maak ik van een team dat versnipperd was, een grote klantmagneet. 

Daar waar voor veel groepslessen bijscholing als normaal gezien wordt, is dat voor indoor cycling, Spinning, freestyle cycling niet zo. Als er bezetting is is het al snel prima. Want de instructeurs geven vaak met hart en ziel les. 

Maar soms draaien ze ook in kringetjes en op routine rond en bieden ze weinig variatie meer. Of het team is te divers opgeleid waardoor de overall kwaliteit van de lessoort onder druk komt te staan door grote verschillen in uitvoering. Dit kan ook vervelend zijn voor de leden. Een daling in de aantallen deelnemers of minder enthousiasme bij de leden en zelfs bij de instructeur kan dan het gevolg zijn. Als je geen inspiratie hebt, kun je ook niet inspirerend zijn.

Het is zinvol en eenvoudig mogelijk om dit te voorkomen of op te lossen. Met aandacht!
Ook is een upgrade van de lessoort interessant, door bijvoorbeeld het plaatsen van diverse lessoorten op het rooster, en/of het invoeren van begeleiding om te trainen op hartslag. 


En dit is allemaal al 20 jaar 'mijn missie' zeg maar!
Meer dan 20 jaar ervaring als cycling-, cardio- en hartslagtrainer/coach zet ik al vele jaren in bij het overdragen van kennis over indoor cycling lesgeven.

Ik heb het nu over gevorderde indoor cyclng instructeurs. Mijn missie is om de kwaliteit van de cycling instructeurs in het land op te krikken en bij te schaven. Er is nog zoveel te winnen. Nee aan passie ontbreekt het hen vaak niet (hoewel als ze al heel lang lesgeven daar ook soms verbetering nodig is) maar aan kennis en variatie en coaching technieken is nog een leuke slag te maken!
Bovenstaande '3-traps raket' aan lessen, zoals ik hem noem, geef ik al vele jaren met succes live bij sportscholen in Nederland.


Naast live nu ook online.

Er zijn voor alle partijen veel voordelen om dit ook online aan te bieden.

Want deze kennis kan ik grotendeels prima overdragen door online lessen in een virtuele leeromgeving!

Het geeft veel minder druk in de agenda's qua plannen wanneer iedereen kan! Of je 1x live bij elkaar komt of 3 tot 4x...


Ik noem het traject ook wel de 'Drie-traps-raket'.
De teams doen het hele traject echt samen, tegelijk. Ook in de online lessen speel ik in op bevorderen van interactie tussen de instructeurs. Stimuleren van onderling overleg en praten over de gang van zaken binnen de cyclinglessen in de club.

Het is belangrijk dat het management er ruimte voor geeft en dit traject stimuleert. Vanzelfsprekend houdt dit ook in dat je een vinger aan de pols houdt gedurende het proces.


Wat kun je van mij als trainer en dit teamtraject verwachten:

 • Hoge kwaliteit in kennisoverdracht aan teams, zeer aanstekelijke energie 
 • Nazorg (ik blijf bereikbaar)
 • De stof is voor elk niveau instructeur te volgen, voorwaarde is wel dat men al een basisopleiding volgde en al lesgeeft waarbij men zelf lessen maakt
 • Duidelijke uitleg van alle onderdelen van deze cursus.
 • De deelnemers houden 12 maanden toegang tot de leeromgeving en de 3 modules. Daardoor kunnen zij ook vaker teruggrijpen op de informatie dan bij live sessies het geval zou zijn (dan horen ze het slechts 1x van mij). Hierdoor blijft het geleerde langer 'hangen' en wordt de output van de instructeurs nog beter! 
 • Er is een huiswerk opdracht aan het eind van Les 1 en 2, deelnemers sturen deze in via e-mail en krijgen dan feedback. Dit is een belangrijk en verplicht onderdeel van het geheel. Altijd uit te voeren voorafgaand aan de live workshop.
 • De ONLINE lessen zijn telkens opgebouwd uit diverse video's en downloads voor de theorie en er zit 1 demonstratie 'ride' in Les 3. Deze praktijkles kunnen zij zelf op hun homebike of gewoon in de sportschool uitvoeren. Ze horen, zien en voelen dan wat ik in de modules heb verteld.
 • LIVE sessie! Omdat het belangrijk is instructeurs ook 'live' aan het werk te zien eindigen we deze cursus met een live workshop. Deze duurt 5 uurtjes en is op jouw eigen locatie. De workshop is alleen toegankelijk voor de deelnemers aan het online traject. Deze live workshop plannen wij, in overleg, direct aan het begin van het traject in de agenda.
 • De uitvoering van de live workshop is altijd binnen 10 tot 13 weken na de online startdatum. Er wordt echt een planning gemaakt voor de deelnemers
 • Aan het eind van de LIVE workshop worden de certificaten van deelname direct uitgedeeld aan de deelnemers
  (live aanwezigheid en huiswerkopdrachten gemaakt hebben zijn de 2 vereisten voor ontvangst certificaat).


De deelnemers hebben elk een persoonlijke inlog voor de online leeromgeving. 

Deelnemers aan het online deel van de cursus moeten dezelfde zijn als bij de live workshop.

Het is een geheel, ze doen het echt als een team. 

Voorwaarden voor deelname:
deelnemer volgde ooit een indoor cycling basisopleiding , maakt eigen lessen en geeft daadwerkelijk les op het moment van deelname aan deze cursus.COMPLEET TEAM PAKKET bestaat uit:

 • 3 ONLINE kennis modules
 • 1x 5-uurs LIVE teamtraining met Nancy op jouw locatie
 • 2x persoonlijke feedback op huiswerkopdracht via email
 • 12 maanden online toegang

Teams kunnen online starten vanaf
1 OKTOBER 2020

Dit teamtraject is in september al te boeken zodat de planning 
gemaakt kan worden.
Onderstaande tarieven zijn excl btw en reiskosten trainer voor de live workshop

TEAM TARIEF:
ONLINE CURSUS + HUISWERK + LIVE TRAINING + 12 MND TOEGANG

compleEt indoor cycling instructor team

 

2.750

 

/team

 
 • Tot maximaal 10 deelnemers
 • 3 ONLINE kennis modules
 • 2x huiswerk opdracht (in te sturen via e-mail) met daarop feedback van Nancy
 • 1x 5-uurs LIVE training op jouw locatie
 • 12 maanden onbeperkt toegang tot de  online MODULES
 • Uitreiking HITcycling Bidon (tijdens de Live training)
 • HITcycling certificaat van deelname

WIL JE EERST MEER INFORMATIE OF EEN VRAAG STELLEN? 
Vul dan dit formulier hieronder in.  Whatsapp videobellen voor overleg kan dan soms handig en snel zijn!

>