• Home  / 

Gevorderde 

indoor cycling instructeurs

KOM BIJTANKEN!

HERKEN JIJ DIT?

“Aargh, wat voor les moet ik nu weer maken?”

Hoe lekker zou het zijn als je van mij, door slechts 1 cursus, voor jaren inspiratie krijgt? Dat je leert hoeveel mogelijkheden er zijn om je les op in te haken. En dat je nooit meer verlegen zit om ideetjes of een bepaalde focus of uitdaging voor jouw nieuwe les? Met jou in gedachte maakte ik de cursus Mega Lesplan Inspiratie!


“Hartslagmeters zijn tof en ik zelf snap best dat ermee trainen goed is. 
Maar hoe ga ik daarmee starten in mijn eigen les of bij mijn sportschool?”


Hier bij de Trainen met Brains Academy kun je leren hoe hartslagtraining in de praktijk werkt, hoe het voelt en hoe je het in jouw lesplan verwerkt. Ook kan ik jou persoonlijk helpen om de club en deelnemers enthousiast te maken. Maak gebruik van mijn 20 jaar ervaring met trainen op hartslag bij indoor cycling. Begin nu bijvoorbeeld met de cursus over de vele variaties van Aerobe Training! Klaar voor de start?


“Ik geef al heel lang les, ik denk wel dat ik al genoeg weet...”

Ik twijfel er niet aan dat je al veel ervaring hebt opgedaan. Toch heb ik de afgelopen jaren telkens weer bewezen dat ik alle gevorderde instructeurs altijd weer nieuwe kennis en inzichten geef. Als je al lang lesgeeft word je soms een beetje 'blind voor je eigen prestaties' en ga je op de 'automatische piloot'. Dat is echt heel normaal. Maar daar haal ik je weer uit en ik zet je opnieuw op scherp! Hoe interessant is dat. Ben je in voor een ReBoost?


“Ik blijf maar politieagent spelen... waarom luisteren ze niet?”

Wat zou je ervan vinden als je precies leert hoeveel variatie je kunt leggen in jouw coaching? Hoe je de groep kunt ‘bespelen’. Hoe je omgaat met jouw verbale en non-verbale communicatie. Dan krijg je zeker ook de uitdagingen in je groep gewoon mee!


“Ik weet ik ben geen dj, maar het zoeken naar muziek is...
pfff tijdrovend zeg maar. En dat iedere week opnieuw!”


Weet je wel hoeveel opties in muziekstijlen je wel niet hebt? Zoek je wel eens buiten de top-40? En wat weet je van het indelen op basis van muziektempo gekoppeld aan fietstechniek. Hoe zit het met de juiste lengte van nummers op welke plek? En ook hoe lang gebruik jij een lesplan/playlist? Hoe lekker is het als muziek voor je gaat werken en je in minder tijd je les maakt? Deze kennis zit ook in de cursus Mega Lesplan Inspiratie! Klaar voor?


“Ik geef maar een paar uurtjes per week cyclingles en ben geen studiebol. 
Voor mij is bijscholing dan niet nodig toch?”


Ook al geef je maar 1 of 2 uurtjes per week. Je hebt hart voor deze sport en voor je deelnemers. Iedere les mag een feest zijn maar het liefst ook effect hebben toch? Jouw deelnemers verdienen de best mogelijke output van jou als instructeur. Ik breng de stof puur op de praktijk gericht en in gewone mensentaal. Hoe fijn is het als je in je eigen tempo en in je eigen omgeving online wat bij kunt leren en toch lekker doorgroeit! 

Klinkt dat als een plan voor je?

"Gun jezelf en jouw deelnemers groei.
Ik ben hier om je te laten vlammen. Altijd!"

Nancy Hasselbaink

ZOEK JE IETS ANDERS?


  • Ben jij een ondernemer, clubmanager of cycling instructeur? Ben je op zoek naar een energyboost en eenheid voor jouw indoor cycling- of fitnessteam? Voor online en live groei heb ik HIER de mix!
  • Ben jij een fitness instructeur of personal trainer? Info over leren om smallgroup cardiotraining op hartslag te geven die ik voor jou heb dat staat HIER!
  • Wil jij indoor cycling instructeur worden? Ben jij nu een enthousiast deelnemer aan cycling lessen en wil je zelf toffe lessen geven? Voor de mix van online en live leren moet je HIER zijn!
>