Lage intensiteit trainen?
Echt niet saai!

Nu hoge intensiteit groepslessen onder druk staan vanwege Covid-19 en de ventilatie in de sportschool, is het zaak om je te wapenen. 

Versterk jouw positie als cycling instructeur en vergroot jouw kennis over aerobe training.


Vaak hoor ik de overtuiging dat aeroob trainen saai is, geen uitdaging geeft.

Soms zit die overtuiging in de instructeur, soms in de deelnemers. Maar het heeft altijd te maken met aanwezige kennis bij de instructeur en ook hoe je het zeg maar 'brengt'! 

Aeroob is dus op een intensiteit meestal tot 80% van de maximale hartslag trainen. Dit kan echt heel uitdagend en fun of juist lekker super relaxed zijn. 

Het maakt ook het plaatje van trainingen compleet. Want Interval en Kracht lessen doen we wel allemaal. En Aeroob trainen hoort eigenlijk in dat rijtje.


Meer dan de helft van de bezoekers aan fitnessclubs heeft de beschikking over een hartslagmeter, fitnesstracker met hartslag optie of iets dergelijks. Dus dat kan geen excuus meer zijn om hartslag training links te laten liggen toch? Let's go!

Met de compacte online cursus 'Aerobe Interval Training' leer ik jou in heel toegankelijke online (video)lessen hoe je dit eenvoudig aan kunt pakken.

Aerobe training is niet alleen nu, maar ook in de toekomst zinvol! Deze manier van trainen past in een cardio trainingsschema voor een gezonde leefstijl en het verminderd de uitstoot van aerosolen in de ruimte als we op lagere intensiteit trainen. Een mooie en blijvende toevoeging aan de Interval en Krachtlessen die je nu waarschijnlijk al geeft!
 
Deze cursus in het kort:

 • Cursus bestemd voor gevorderde indoor cycling instructeurs (+3 jaar ervaring met lesgeven en in het verleden een cycling basis opleiding gevolgd).
 • Enige ervaring met hartslagtraining is een pré maar geen must.
 • Studeren op je eigen tempo en in jouw eigen omgeving.
 • 3 Online lessen met alle praktijkgerichte informatie over maar liefst 3 verschillende aerobe lessoorten die je nodig hebt.
 • Diverse coaching video's over lesgeven in de praktijk.
 • 2 Aerobe Training praktijklessen (video's): om thuis of op de sportschool zelf de aerobe training te oefenen.
 • Certificaat van deelname (PDF) na doorlopen van de cursus en invullen feedback formulier.
 • 6  maanden toegang tot de online lesomgeving met de lessen en materialen.


Een beter resultaat voor jouw deelnemers en klanten

Mijn ervaring in de afgelopen 20 jaar is dat jouw klanten een beter resultaat behalen, en tijdens de les bewuster bezig zijn als ze op hartslag trainen. Maar ook dat jij een nog betere, completere trainer en coach bent als je echt kunt zien hoe ze het doen. En als je dan als instructeur ook nog diverse lessoorten toepast (Aerobe training, Interval Training, Kracht training) ben je al snel 'top of the bill'. 
Klanten blijven zo nog langer bij jou, dus bij de club! Ze worden namelijk keer op keer op een andere manier geprikkeld en uitgedaagd.

Hoe je hard moet werken op de fiets dat weet je vast al.

Maar jij weet na deze cursus ook hoe je moet 'inhouden' en dat maakt jou echt creatiever dan andere instructeurs. 


Hoe werk ik met jou samen

Ik ben een trainer die er helemaal op gericht is om jou verder te helpen en klanten een nog betere trainingservaring en -effect te laten ervaren. Als jij de kennis zelf kunt gaan toepassen, en overbrengen aan jouw deelnemers dan maak je mij gelukkig! Trainen met Brains is altijd mijn uitgangspunt.
Je zult meer leren over tempo en techniek en het effect op de intensiteit en 3 toffe manieren om Aerobe Training interessant en uitdagend te maken. Door de informatie en coaching in mijn video's zul je met vertrouwen deze informatie toe kunnen passen.
Snel en doeltreffend leer ik je in deze cursus hoe je een lagere intensiteit les geeft op een leuke en effectieve manier. Overzichtelijk, compact en toch compleet.  Ik heb zoveel ervaring en kennis opgedaan in meer dan 20 jaar op de bike en deel die graag met jou.


Je hoeft niet meer het wiel uit te vinden. Dat deed ik al voor je.

Leer spelenderwijs, als ik met mijn passie, humor en energie jouw hart voor Aerobe training sneller laat kloppen.



Slechts € 77,- incl btw voor een ton aan kennis!
Stap eenvoudig in en start nu


Tijdens de cursus Aerobe Interval Training leer je in 3 lessen en 2 video rides:

 • Wat hartslagtraining voor extra mogelijkheden geeft in de lessen 
 • Wat cardio fitheid is en hoe je de aspecten ervan bij jouw deelnemers kunt herkennen tijdens de training.
 • Hoe je op de juiste manier een positief gesprek aangaat met jouw deelnemer over diens persoonlijke verbeterpunten op cardio fitheid.
 • Hoe je de deelnemer vervolgens adviseert om de training aan te pakken om te verbeteren waar nodig.
 • Wat de grenzen zijn waarbinnen je werkt als het gaat om aerobe training.
 • Welke 3 verschillende Aerobe Training lesvormen er zijn die ik ontwikelde.
 • Hoe het voelt om op aerobe intensiteit te trainen, hoe het je kan uitdagen en voldoening geeft.
 • Hoe je de juiste keuzes maakt voor jouw lesplan, zodat jouw les ook echt werkt.
 • Hoe het maken van een les een leuk en inspirerend proces kan zijn.
 • Hoe je zelf rustig en vol vertrouwen blijft tijdens de les.
 • Hoe de coaching werkt in een aerobe training zodat elke training een succes wordt.

Wil jij alles af kunnen vinken?

Dan mag jij deze cursus absoluut niet missen!


En wat nu? Instappen natuurlijk! :-)

IK GA JOU HELPEN MET HET OPDOEN VAN KENNIS EN INSPIRATIE VOOR HET GEVEN
VAN GOEDE EN UITDAGENDE AEROBE TRAININGEN!  


COMPACTE CURSUS MET ALLE KENNIS OVER AEROOB TRAINEN BIJ INDOOR CYCLING LESSEN.

ONLINE CURSUS
AEROBE INTERVAL TRAINING


GA DIRECT VAN START!

77 incl btw

 •   3 lessen met video's en downloads
 •   2 online aerobe interval praktijk trainingen met Nancy zelf
 • 6 maanden onbeperkt online toegang tot deze cursus 

Over Nancy Hasselbaink


Indoor cycling en cardio trainen met hartslagmeters zijn al ruim 20 jaar
mijn twee grote liefdes in de fitnessbranche.
Met mijn eigen 'Nancy's Spinning Center' in Amsterdam, mn werk voor MDA/Johnny G Spinning als Master Instructeur de ervaring als Polar OwnZone Master Trainer, Johnny G Kranking Trainer en lesgevend op vele sportscholen, events en conventies heb ik mijn sporen sinds 1998 verdiend.

In 2002 startte ik met mijn opleidingscentrum HIT-Heart Instructor Training en gaf ik onder die naam opleidingen en workshops. Daarna volgden de labels HITcycling Trainer (volledige opleiding), HITincompany (cyclingteams trainen in fitnesscentra), HITcardio (voor fitnessinstructeurs) en HITadvanced (gevorderde cycling instructeurs). Ik verzamelde het op het platform Trainen met Brains.
Nu is ook de Academy toegevoegd, spannend! Online leren gecombineerd met live trainingsdagen mogelijk maken is mijn pad nu. Super om te mogen doen.


Het is mijn missie om zoveel mogelijk instructeurs wegwijs te maken in de wereld van indoor cycling op hartslag. Inmiddels mocht ik al meer dan 1300 JG Spinning instructeurs & HITcycling Trainers opleiden en er nog veel meer bijscholen. Ook gaf ik les aan duizenden enthousiaste deelnemers tijdens kleine (30 bikes) en grote (400+ bikes) rides op beurzen, conventies en events.

Mijn ervaring heeft mij en het coachen van anderen veel gebracht. Nog nooit liet mijn ervaring over training op intensiteit mij in de steek. Lesgeven en kennis overdragen maakt mij blij. De gedachte dat steeds meer deelnemers op sportscholen een goede cardiotrainer voor zich hebben door mijn input is geruststellend. Ik geef les op een eerlijke, duidelijke en energieke manier. Waar het nodig is ben ik streng. Toch houd ik er meer van om grappen te maken, ook tijdens het lesgeven of leren!

Ik hoop dat ik jou ook mag helpen om een nog betere versie van jezelf te worden als instructeur of trainer. Eén ding is zeker, jij kunt een nog grotere klantmagneet vol passie en zelfvertrouwen worden! Ik ben er voor jou.

Tot snel, virtueel en hopelijk ook live!
Nancy Hasselbaink
Trainen met Brains Academy

Heb je een vraag? Mail mij dan gerust! 


>