VEILIG EN EFFECTIEF BINNEN TRAINEN VOOR JOUW LEDEN EN TEAM?
Inspireer jouw indoor cycling instructeurs eenvoudig online
met de Trainen met Brains AcademyVeilig en verantwoord trainen is nu meer dan ooit van belang
omdat het indoor seizoen start!
Waarborg de gezondheid van jouw klanten en personeel.
En misschien zelfs het voortbestaan van de
indoor groepslessen in jouw club?

Ik ben Nancy Hasselbaink, specialist in het inspireren 
van indoor cycling instructeurs!

Ben jij er klaar voor om jouw cycling team te laten groeien en shinen?
Wil jij helpen het vertrouwen van jouw leden te vergroten door met zorg om te gaan met de intensiteit van de groepslessen?
En het is ook nog eens een sterke marketing boodschap!


INHOUD CURSUS:


3 video lessen en 2 video praktijkrides

ONLINE studeren dus in eigen tempo op eigen plek

6 maanden toegang tot de leeromgeving voor deelnemers

Tijdelijke BONUS 1 :
Twee x live Q&A Zoomsessie met Nancy 

Tijdelijke BONUS 2: 
Per instructeur 1x eigen lesplan insturen voor feedback


BONUSSEN BIJ TEAMPAKKET ZOLANG DE COUNTER LOOPT!

Het enige wat jij hoeft te doen is instappen en het mogelijk maken.
Jij geeft bij de start een termijn waarbinnen het team de Online cursus gevolgd moet hebben!
NIET INGEWIKKELD. NIET DUUR. WEL BLIJVEND WAARDEVOL.

DUS STAP IN!

EENMALIG BEDRAG voor team van max 7 deelnemers per clublocatie
Tijdelijk met 2 extra bonussen! Excl 21% BTW.

WERKWIJZE:
1. Druk op de groene knop en betaling de teamcursus
2. Je ontvangt direct twee download docs een voor het invullen van jouw deelnemers en 1 checklist voor het optimale resultaat
3. Door invullen en aan mij e-mailen van de deelnemerslijst kan ik de inlogcodes voor jouw team aanmaken.
Deze inlog wordt rechtstreeks aan de deelnemer verzonden. Inloggen kan alleen op persoonsnaam en met uniek persoonlijk e-mail adres.
Er is een restrictie per inlogcode van 2 IP-adressen per dag.

TEAM BONUSSEN NOG GELDIG VOOR

09
DAGEN
18
UREN
07
MINUTEN
13
SECONDEN

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

  • Indoor cycling instructeurs die tenminste een basisopleiding hebben gevolgd in het verleden (Spinning, HITcycling, AALO etc) en op dit moment ook lesgeven
  • Enige kennis en/of ervaring met trainen op hartslag hebben of die kennis willen aanvullen of opdoen
  • Het nut van variatie in lessoorten binnen de indoor cycling inzien en daarin willen groeien

AEROSOLEN en ventilatie zijn 'key' bij indoor training.

Wapen nu jouw indoor cycling instructeurs 

met kennis over AEROBE TRAINING!

Onzichtbare vijand voor je bedrijf.
Covid-19 is een nieuwe onzichtbare vijand die de fitnessbranche hard heeft geraakt. De veiligheid van personeel en klant staat op een totaal nieuwe manier op het spel. We willen geen brandhaarden van Covid-19 binnen de fitnessbranche. Je wilt niet nogmaals je bedrijf sluiten. En hoe zou je in dit klimaat 's winters 'buiten' moeten trainen?
Dus passen brengen we extra spuitflacons, tape, waarschuwingsborden, spatschermen en mondkapjes in ons bedrijf en houden we afstand. We bekijken de klimaatbeheersing, wat er open kan en hoe de ventilatie optimaal wordt.
Ook werken we nu overal met timeslots via online reservering en mogen we een kleiner maximaal aantal leden per tijdslot binnen hebben, ook in de groepsles zalen.

Voelt het nog hetzelfde?
Door al die veranderingen is er ook gevoelsmatig veel anders in de clubs. Iedereen is beperkt in zijn vrijheid. Het ongedwongen samenzijn van ons vak is anders geworden. En dat heeft ook zijn effect op onze leden. De omslag is groot.
Een deel van de leden (ouderen?) is nog niet gerust op de situatie en bijna angstig om weer te starten met binnen sporten. Terwijl het juist nu belangrijker is dan ooit om te bewegen en een gezonde leefstijl te hebben. Door alle onzekerheden en veranderingen in de huidige maatschappij ontstaat er stress bij iedereen. Dit maakt dat men nog meer dan ooit de ontspanning en goede werking van training/ bewegen die de fitnessbranche kan leveren nodig heeft.
We willen open blijven. Maar moeten geforceerd voorzichtig zijn.
Daarin kan op lage/gemiddelde intensiteit trainen nu meer dan ooit een goede optie zijn, omdat dit de weerstand en weerbaarheid direct verhoogd! 
En ja, dit staat haaks op wat veel mensen die van high intensity groepslessen houden denken: helemaal kapot gaan in de gym is beter...
Dus? Hoe gaan we er op nog meer fronten voor zorgen dat de leden vertrouwen houden, 'on board blijven' zodat jij geld kunt blijven verdienen en de branche open blijft? 

Wat moeten we met die aerosolen...
Uit onderzoek blijkt dat aerosolen, die minuscule druppeltjes die vrijkomen bij onze uitademing, enge dingetjes kunnen zijn. Hoe kun je dat tegengaan? Niet met mondkapjes. Maar beter door afstand houden en ventilatie weten we inmiddels. Maar dat is niet het enige toch?!
Er zijn meer variabelen die kunnen helpen de veiligheid in de groepsles zalen te vergroten. Waaronder aanpassing van de intensiteit en meer kennis over variatie in indoor cycling trainingssoorten.Wist je dat al?

En hoe gaat het met de software van je bedrijf? Ofwel: Hoe gaat het met jouw instructeurs en in het bijzonder jouw indoor cycling instructeurs?

En waarschijnlijk zijn jouw leden ook toe aan een opnieuw geïnspireerde instructeur die nieuwe kennis toepast en hen een stap verder brengt in hun gezondheid en fitness?

Alles is nu anders. Doe de lesinhoud dan ook eens anders en nog bewuster?

Het goud dat instructeur heet.
We zorgen goed voor onze leden, we hebben het goed geregeld door te investeren in vele aanpassingen in de club.
En hoe zit het nu met het onderhoud, teamspirit en kennisniveau van onze gouden indoor cycling instructeurs?
Zij zijn er nog steeds voor je! Maar hoeveel weten zij van het lesgeven in de praktijk in deze situatie. Hoe up to date en eenduidig zijn hun coachingvaardigheden en hoe sterk is hun trainingskennis? Wat weten zij van beheersing van intensiteit tijdens training en hoe hun lessen en coaching daarop op een toffe manier aan te passen? Zijn ze een echt team qua consequente uitvoering, do's & don'ts in de lessen en bij de lessoorten?
Want we kunnen eigenlijk niet meer doorgaan op de oude voet. (Wat vaak voornamelijk hoge intensiteit lessen omvatte.)
Het is slim, voor het vertrouwen van de klant om vooral bij  de high intensity lessen wat gas terug nemen en een goede (betere?) mix te maken van lessoorten in de indoor cycling zaal. Hoge uitstoot van aerosolen beperken en de afstand behouden maar toch de klant meenemen in de beleving van de les en connectie!
Als ondernemer, clubmanager of groepsles-manager is het zaak daar vooral nu aandacht aan te geven. Instructeurs moeten klantmagneten zijn en groepslessen moeten blijven. Omdat dit het vertrouwen van je huidige en toekomstige leden kan vergroten!

En misschien ben jij een van de vooruitstrevende clubs die hun team instructeurs reeds door mij lieten bijscholen en waar nu met tenminste 3 lessoorten op het rooster gewerkt wordt? CHAPEAU! Dan is het nu gewoon tijd voor hun broodnodige uitgebreide update over Aerobe Training! Er is veel nieuws!

Het is nodig meer te weten over intensiteit bij training. Aerobe training is een van de manieren om de harde uitstoot van aerosolen te beperken. Door lagere intensiteit te trainen is er meer beheersing tijdens de les. En dat dit uiteindelijk ook de weerstand verhoogt omdat men in 1 nachtje van de training kan herstellen is supermooi meegenomen.
Gebruik van hartslagmeters? Daarmee zijn de meeste klanten al bekend. Wearables als Fitbit en Polar en apps als Strava en Runkeeper zijn gemeengoed geworden. Wij leveren de indoor training, de leden gebruiken hun eigen wearable en apps binnen en buiten. Maar de lesgevers kunnen zeker nieuwe kennis en inspiratie voor hun lesplannen gebruiken is mijn ervaring! 

En dat is nu makkelijk te leren: ONLINE! 
Ik maakte deze zomer al, in de Trainen met Brains Academy, een unieke en spiksplinter-nieuwe online cursus.
In slechts 3 online lessen en 2 praktijkvideo lessen, worden jouw gevorderde indoor cycling instructeurs: 
geïnspireerd en gemotiveerd en ook gecoacht en opnieuw geïnstrueerd en gaan vol vuur los.
Jij als clubeigenaar/clubmanager doet puur een interne kick-off voor de cursus (een begin- en einddatum stellen voor het team) en ik doe online de rest. 
Deze Aerobe Training cursus zal dan door jouw hele team in eenzelfde periode gevolgd worden. En men kan elkaar opzoeken en samen trainen om te oefenen. Zonder reistijd, zonder gedoe.
En daarna kan deze Aerobe lessoort al snel ingezet worden op het lesrooster.

WAT ZIT ER IN DE ONLINE CURSUS AEROBE INTERVAL TRAINING

3 Online lessen, iedere les bestaat uit een of meerdere video-presentaties.
Soms is er ook een bijlage als pdf of Word document.
Er wordt vanaf les 2 aangemoedigd zelf aerobe lesplannen te gaan maken met de nieuwe kennis.

De 2 praktijkvideo's om zelf mee te fietsen, dit kan het team ook op de club samen doen en erover napraten!


De basis ligt in mijn reeds beproefde HITcycling trainingsmethode.

LES 1

Wat is Aerobe Fitheid, hoe herken je de aspecten ervan en hoe leg je dit uit aan de klant om die nog beter te coachen. Introductie HITcycling lesplan formulier.

LES 2

De deelnemer leert wat de voordelen en  leskaders zijn van Aerobe Training. Training op hartslag is hierin belangrijk alsook de basics over coaching tijdens aerobe lessen en meer! Starten met maken eigen les.

LES 3

Deze les is geheel gewijd aan de kunst van het maken van Aerobe lessen en de basis over hartslagtraining. Er worden drie verschillende Aerobe lessoorten en ook diverse techniek tips voor coaching behandeld. Aanmoediging om eigen lessen te maken.

Twee coaching & praktijk videolessen

Er zijn twee totaal verschillende demo praktijklessen die de deelnemer kan meefietsen om te voelen hoe het is en ook te zien/horen hoe deze lessoort gegeven wordt.
Bij elke demo les hoort ook een inspirerende en motiverende coaching video van Nancy!

Dit zeggen gevorderde instructeurs over deze cursus en de trainer!

Cindy

HITcycling Trainer

Eerlijke Energie Bom

Als Nancy voor de groep staat, of op beeld verschijnt. Nou dan gebeurt er wat! Wat een energie en fun.  En nee ze praat je niet naar de mond en kan heel direct zijn. En zo helpt zij je wel een heel toffe versie 3.0 van jezelf te worden als instructeur/trainer en klantmagneet binnen de club.

En dat in 'no time'.  Aanrader!

Lieneke

Cycling Instructeur

To the point en praktijkgericht

Ik hou niet zo van theorie. Maar gelukkig zijn de online cursussen, live workshops en de opleiding bij Nancy al snel aangesloten op de praktijk. Dan kun je aan de gang!

Kijk, daar kan ik wat mee.

Anthony

Spinning Instructeur

Ik wist niet of het zou werken, online...


De Online cursus Aerobe Interval Training was voor mij eigenlijk een test... Want: kan indoor cycling kennisoverdracht online wel??  Nou, ik ben fan!

De stof werd heel begrijpelijk en op een fijne manier gebracht. De rides waren zonder opsmuk maar vol passie en kennis en dat is prima. Ik geef al meer dan 10 jaar les, en ben weer verfrist, verbreed en verdiept. Waarvoor dank en tot de volgende keer online of live!

Ik zet al mijn ervaring voor jouw instructeurs in!

In 1996 startte ik, Nancy Hasselbaink, met Spinning en in 1998 met mijn eigen Nancy's Spinning Center in Amsterdam. In 2002 werd ik Master Trainer bij Polar en richtte ik HIT-Heart Instructor Training op. In 2004 werd ik Master Instructor bij Mad Dogg Athletics voor het geven van de opleiding tot Johnny G Spinning Instructeur.  En in 2008 startte ik met mijn eigen IC label HITcycling!

Ik gaf les en opleidingen door heel Nederland. De expert status op het gebied van indoor cycling en hartslagtraining in praktijk heb ik inmiddels bereikt. Ik werkte samen met veel toffe ondernemers.

Graag help ik,  met veel zorgzaamheid, eerlijkheid en passie,  de indoor cycling- en cardiofitness instructeurs met mijn platform Trainen met Brains en de online Trainen met Brains Academy.
EN HET GAAT GOED!

En daarom heb ik, tijdelijk, twee EXTRA Bonussen voor een extra groeispurt van jouw team!
Deze komen alleen bovenop het teampakket 
zolang 
de counter hierboven loopt!

Bonus 1
2x Live Zoom sessie met Nancy

Omdat een live Q&A de leercurve versnelt heb ik deze ingebouwd. Op 2 momenten tijdens de eerste 3 maanden van de cursus kunnen instructeurs aanhaken bij een online live Zoom sessie met mij! Alle vragen over de lesstof Aerobe Training en lesgeven in het algemeen, het krijgt allemaal ruimte.  Een bonus voor de persoonlijke touch.

Bonus 2
1x Persoonlijke feedback op lesplan

Alles valt of staat met de output van de instructeur. Lesvoorbereiding is super belangrijk. Maar niet altijd zo makkelijk en wordt niet altijd zorgvuldig of met de juiste trainingskennis gedaan.
Daarom geef ik iedere instructeur de optie om 1 zelf samengesteld aeroob lesplan per mail in te sturen voor mijn feedback. Van deze optie groeit een instructeur enorm.

>